Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, İzmir’de partililerle buluştu Açıklaması

AK Parti Genel Lider Yardımcısı Hamza Dağ, Millet İttifakı ortakları ortasındaki cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarını milletin takdirine bıraktıklarını belirterek, “İktidar olma hayalini kuran bir ittifak bunlar. Daha tünelin ucunda ışık bile görünmeden birbirlerine ne şekilde sıfatlar yüklediklerini ve nasıl baktıklarını çok net bir şekilde görüyoruz.” dedi.

Dağ, İzmir programı kapsamında Selçuk’un Şirince Mahallesi’nde ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen programda, partililerle bir ortaya geldi, esnaf ziyaretinde bulundu.

Gazetecilere açıklama yapan Dağ, her hafta birkaç ilçede olmaya çaba ettiklerini, dün de Kırşehir’de sivil toplum kuruluşları ve esnafla buluştuklarını söyledi.

Millet İttifakı ortakları ortasında cumhurbaşkanı adayı belirleme konusundaki tartışmalara dikkati çeken Dağ, UYGUN Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile CHP Küme Başkanvekili Engin Altay ortasındaki tartışmanın “kavgada dahi söylenmeyecek ifadelere ulaştığını” savundu.

Hamza Dağ, kelamlarını şöyle sürdürdü:

“İktidar olma hayalini kuran bir ittifak bunlar. Daha tünelin ucunda ışık bile görünmeden birbirlerine ne biçimde sıfatlar yüklediklerini ve nasıl baktıklarını çok net bir biçimde görüyoruz. Bırakın bir ülke yönetmeyi bir dernek yönetme durumunda olsalar nasıl bir tabloyla karşı karşıya kalacağımızı milletimiz pek âlâ bir biçimde takip ediyor. Bir tarafta 20 yıldır yaptıkları ortada olan bir iktidar ve bir ittifak var. Türkiye Yüzyılı üzere bir vizyonu milletin önüne koymuş bir ittifak. Yanlışsız bir kişi, gerçek bir ittifak ve gerçek bir siyasi parti var. Başka tarafta ise Bağımsız Türkiye Partisini ittifaka alıp almayacağını tartışan, bu mevzuda karar veremeyen ve birebir vakitte adaylık tartışmasında da artık birbirlerine karşı arbedede dahi söylenmeyecek kelamları tabir eden bir ittifak anlayışı var. Milletimiz bunu takip ediyor, milletimizin takdirine bırakıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu