Haber

Anne kedi, terk edilmiş 4 yavru kediyi sahiplendi

MUSTAFA USTASI

Sinopyavruları ölen anne Kedi , terk edilmiş 4 yavruyu sahiplendi. Anne kedi, bir bakkalda hayatta kalan bir yavru kedi dışında 4 kediyi emzirir. Bakkal esnafı ise kedi maması desteği veriyor.

Sokakta yaşayan ve mahalleli tarafından ‘Prenses’ olarak adlandırılan sevimli anne kedi, geçtiğimiz günlerde dört yavrusunu kaybetti. Bir süre tek yavrusunu bırakarak ortadan kaybolan anne kedi, birkaç gün sonra geri dönerek yavrusunu emzirmeye başladı. Bu sırada Sinop Belediyesi zabıta ekipleri, çöpün yanında poşete bırakılan 4 yavru kediyi bularak bakkala götürdü. Bakkalın sahibi Gökhan Canel ve eşi Dilek Canel, yavruları alarak anne kedinin yanına yerleştirdi. Princess isimli anne kedi, yavruları kabul etti ve onları emzirmeye başladı.

“KENDİ YAVRUSU GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Manav İşte Canel, “Önce prenses buraya geldi doğum yaptı. Daha sonra 5 yavrusu oldu. 4’ü öldü. Yavrulardan biri kaldı. 3-4 gün kaçtı hiç gelmedi. Biz bakıyorduk ona. Yavruyu annesi gelirse bulsun diye buraya.Aniden geldi.Bebeği emzirmeye başladı.Polis ekipleri de 4 yavru getirdi.Bakalım anne kabul edecek mi’dedim. Koşuyor ve koşuyor” dedi.

Manav Gökhan Canel ise, “Polis 4 yavru kedi aldı. Prenses de emziriyor. Onları burada her gün takip ediyorum. Çünkü onlara birinin bakması gerekiyor. Mama ve su hep yanında. Polis, Eş, arkadaş mama getirmiş, “Kedilere biz bakacağız” dedi.

Kaynak: ANKA / Ömür Boyu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu