Haber

Kötü performans sergileyen Arda Güler’i oyundan çıkarmayan Jorge Jesus’a taraftardan tepki!

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Büyük Lig’in ikincisi Fenerbahçe, zirve yarışında ağır yaralandı.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT KATILDI

Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle ilk yarıda yaptığı kurtarışlarla grubunu ayakta tuttu.

İSA’DAN MUHTEŞEM HAREKETLER

Jorge Jesus’un sahaya koyduğu takım ve değişiklikler çok tartışıldı. Portekizli teknik direktör Valencia’yı 60. dakikada, Batshuayi’yi 75. dakikada oyundan aldı. Savunmada aksaklık yaşayan Samet oyunda kalırken, Luan Peres 75’te devreye girdi. Oyuna giren King ve Pedro da oldukça etkisiz bir görüntü çizdi.

EMRE MOR OYUNA GİRMEDİ

Formdaki isimlerden biri olan Emre Mor, kulüpteki bu maçı tamamladı. Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyadan Rossi yerine Emre’nin oyuna girmesi gerektiğini yazdı.

ARDA KANATLARDA OYNADI

Giresunspor deplasmanında maça sağ kanatta başlayan Fenerbahçe’nin 10 numarası Arda Güler, son dakikalara kadar bu bölgede forma giydi. Oldukça kritik top kayıpları yapan Arda, düellolarda 7 kez kaybetti.

YORGUN

Genç yetenek özellikle son dakikalarda yoruldu. Top kayıpları Giresunspor’a hücum için fırsat sağladı. Arda’nın kötü performansı Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti. Sosyal medyada çok sayıda yorum görüldü.

İşte sosyal medyadaki yorumlar:

haber-alacakaya.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu